luni, 2 august 2010

O alta nazbatie a Ioanei

Intr-una din zilele acelea de primavara, Ioana impreuna cu noul sau prieten Nero, catelul alaturi de care practic a crescut, se jucau... Nero ii scutura pantalonii trantind-o la pamant de cateva ori, dar Ioana nu se lasa asa cu una cu doua. Il fugarea pe saracul catel prin intreaga curte, iar cand il prindea il smotocea bine de tot. Eera o priveliste teribil de amuzanta, sa-i vezi asa catel si copil alergand unul dupa altul sub soarele caldut de primavara.
A venit si ora mesei pentru Nero caci pentru Ioana trecuse deja, iar catelul a primit printre altele si osul de la piciorul de pui pe care Ioana il infulecase mai devreme. Stiti cum sunt cateii cand au mancarea in fata ... nu cumva sa stai in prejma lor ca maraie si isi arata dintii. Ioanei insa, ii trebuia osul din fata cainelui si nimic altceva... cainele a incercat s-o alunge cu maraituri si chiar s-a repezit la pantalonii ei... si ce sa vezi... am incremenit cu totii... Ioana s-a repezit la caine l-a prins bine cu manutele si l-a muscat de bot atat de tare ca sarmanul a inceput sa schelaleie de durere si s-a ascuns, iar ea si-a luat osul mult ravnit in mana si a venit victorioasa la noi.
Eram socati ... nu stiam cum sa reactionam ... am spalat copilul si am sunat medicul de familie care a ras bine de isprava micutei si ne-a propus un vaccin antirabic pentru ... Ioana.
Au ramas insa prieteni buni si dupa acest incident, se joaca impreuna la fel ca intotdeauna, cand Ioana mai indrazneata cand Nero...

6 comentarii:

Insemnarile unei femei spunea...

Te mai mira? A fost o luptatoare si o invingatoare din prima clipa a vietii. Pupici Ioanei si tie.

GC spunea...

Da... a fost si va ramane o luptatoare...

maria elena spunea...

Ioana e o dragalasa de fetita, o vorbareata, o dulceata, a evoluat cum nu se putea mai bine. Felicitari parintilor pt eforturile depuse pana acum. Imi pare rau ca nu mai suntem vecini, dar o sa mi se para si mai interesanta evolutia ei de aici inainte, fiindca nu mai am posibilitatea sa o vad asa des. Pupici tuturor.

Masaj erotic spunea...

frumoasa nazbatia ei:) tare curajoasa,felicitari pentru fetita

Servicii contabilitate spunea...

:)))))) draga de ea.nu s-a lasat si a aratat cine e stapanul

Pensiuni Moeciu spunea...

:))) Ce minune de copilut! Multa sanatate!